Krásné, štíhlé nohy bez otoků

Velmi účinná péče pro otékající, těžké nohy a jejich dokonalý vzhled.

Londýnská královna pedikúry Margaret Dabbs vytvořila skvělou řadu přírodních výrobků pro dolní končetiny, která kombinuje luxusní estetiku s lékařskými zkušenostmi. Důraz je kladen jak na vzhled nohou, tak i na ošetření žilní dekomprese a otoky dolních končetin. Řada obsahuje osvědčené ingredience, které dodají Vašim nohám péči, kterou si zaslouží:

  • V-Tonic – vlastní jedinečný komplex pěti silných éterických olejů – směs cypřiše, levandule, citrónu, divoké růže a divoké máty poskytuje povznášející vůni a stimuluje oběh, snižuje zánět, působí jako žilní dekongestant a vazokonstriktor. Zanechává pocit zklidněných, lehkých a osvěžených nohou .
  • Legance ™ – Anti-ageing formule pro nohy s účinnými ingrediencemi prokázala, že zlepšuje vzhled a komfort tím, že snižuje obsah vody a zlepšuje tukovou tkáň.

DOMÁCÍ RITUÁL – dopřejte si dokonalou péči doma, nejlépe ve vaně:

  1. Krok – tonizující cukrový peeling – naneste na navlhčenou nohu dobře promíchaný peeling od kotníků až po hýždě a krouživými pohyby masírujte vždy směřem od kotníků nahoru dokud se Vaše pokožka nezačervená přibližně 5 minut každou nohu. Vaše pokožka se okamžitě oživí, je hladká a pružnější
  2. Krok – aplikujte jednu ze dvou masek a nechte působit min. 10 minut:
    Černá maska  – úleva pro těžké, unavené a otékající nohy – okamžitě chladí, rozproudí cirkulaci krve a zmírní otoky
    Žlutá maska  –  pro dokonalý vzhled – hřejivá maska  zvyšuje cirkulaci krve, rozjasní a vytónuje pokožku a podporuje její pružnost
  3. Krok – Zpevňující sérum – naneste tenkou vrstvu a lehce vmasírujte od kotníků po hýždě. Toto velmi účinné sérum okamžitě zlepšuje strukturu a tón pokožky, zpevňuje ji a postupně zvyšuje její pružnost. Skvěle hydratuje, působí proti celulitidě a otékání nohou a je určené pro každodenní použití.
  4. Krok – Rozjasňující sprej – před použitím dobře protřepejte a aplikujte 2 nástřiky zepředu a zezadu na každou nohu a jemně rozetřete. Sprej dokončí tónování a nohy zanechá viditelně pevnější, hladší a rozzářené. Hloubkově hydratuje a obnovuje pokožku. Je určen pro každodenní použití, zejména v létě, kdy chcete mít krásné, hebké nohy v letních šatech, nebo při každé společenské příležitosti.

Výsledkem jsou hebké, štíhlé, lehké a oživené nohy.

Pokud nemáte chuť si udělat tento rituál doma, můžete zajít na ošetření dolních končetin do některého z partnerských salónů Margaret Dabbs London v ČR i ve světě.