Proč byste měli používat olivový olej od hlavy až k patě?

Homer kdysi popsal olivový olej jako “tekuté zlato”. Všichni víme, že olivový olej je jedním z nejzdravějších rostlinných olejů.

Olivový olej jako potravina obsahuje živiny, které podporují srdce a mozek, a Omega-3 v olivovém oleji usnadňují průtok krve. Antioxidanty obsažené v oleji (vitamín E, polyfenoly a fytosterol) chrání proti stárnutí a volným radikálům.

Starořečtí sportovci ocenili olivový olej za způsob, jakým zklidnil a chránil kůži a uvolnil svaly. Bylo to tak úctyhodné, že aténští sponzoři ho volně zpřístupnili všem účastníkům svých sportovních her. Starověcí Řekové objevili terapeutickou hodnotu olivového oleje pro snížení únavy svalů, zlepšení pevnosti  a pružnosti pokožky a zabraňujícímu tak zranění souvisejícím se sportem.

Po staletí se olivový olej používá pro své krásu podporující schopnosti (vždyť i Kleopatra se v něm koupala) a k léčení kožních problémů jako je ekzém atd.

Naše certifikované BIO produkty z extra panenského olivového oleje ze srdce Itálie Oro di Spello (“Zlato ze Spella”) podpoří Vaši krásu a zdraví skutečně od hlavy až k patě:

  1. zdravé a lesklé vlasy
  2. hloubkově čistá pleť
  3. zdravá a vyživená pleť s redukovanými vráskami
  4. dokonale oholená tvář
  5. čisté a hebké tělo
  6. redukce strií, zpevnění těla, uvolnění svalů
  7. deodoranty a vůně

Vyzkoušejte jejich blahodárné účinky na Vaši pleť a tělo!