Pěstěné ruce a nehty jsou ozdobou žen i mužů

Margaret Dabbs doporučuje domácí rituál péče pro krásné ruce a nehty:

  • Používejte peeling na ruce jednou až dvakrát týdně

Peelingem odstraníte všechny odumřelé kožní buňky  a ruce budou hydratované a jemné.  Vyzkoušejte  jemný  krémový peeling Exfoliating Hand Scrub s  pomerančovou kůrou a jojobou, který  odstraní odumřelou  suchou  a zašedlou pokožku  a posílí ji vitamínem C.

  • Požívejte výživný krém na ruce

Zejména v zimě se naše ruce a nehty  velmi snadno vysušují, proto je velmi důležité udržovat je hydratované a vyživené. Intenzivní výživné mléko na ruce  Intensive Hydrating Hand Lotion pomáhá chránit pevnost a pružnost pokožky a je nemastné. Obsahuje rostlinné extrakty z bílého leknínu a divoké růže, které pomáhají  udržovat Vaše ruce hydratované. Malé cestovní balení  tohoto výživného mléka na ruce je dobré mít například v kabelce stále při ruce.

  • Chraňte se před pigmentovými skvrnami

Pokud Vás trápí pigmentace stárnoucí pokožky rukou, pak je pro Vás řešením  prestižní cenou CEW oceněné sérum Intensive Anti-ageing Hand Serum.
Toto sérum pigmentové skvrny postupně zesvětluje a brání jejich další tvorbě. Aplikuje se pod krém na ruce. V létě pak zintenzivněte jejich ochranu sprejem proti UV záření SPF30 Sun Defence for Hands.

  • Pečujte o své nehty

Je velmi důležité, aby Vaše nehtová lůžka a kůžička  byly hydratované, aby vypadaly zdravě  a podporovaly tak silné nehty bez známek vysušení, lámání  a zatržených kůžiček. Vyzkoušejte sérum na nehty a nehtovou kůžičku Nourishing Nail & Cuticle Serum, které perfektně hydratuje nehty, pomáhá předcházet nehtových infekcím a obnovuje a posiluje zdravé nehty a nehtovou kůžičku..
Krásný tvar nehtům dodá extra odolný skleněný pilník Crystal Nail File a krásný vzhled přírodních nehtů pak podtrhne leštička Super Shiner Buffer.

  • Nechte o své ruce pravidelně pečovat  i manikérky vyškolené na péči Margaret Dabbs London.

Pokud chcete relaxovat a nechat o sebe pečovat, pak si zajděte na ošetření luxusní péče o ruce Margaret Dabbs London do některého z kosmetických salónů, kde tuto službu nabízí.

  • Darujte luxusní péči i svým blízkým
    Cestovní či dárkové sady  je vhodným dárkem, který vždy potěší a určitě bude dobře využit.